Beden Eğitimi Bölümü Haberleri

Oryantiring Takımımız 3 Madalya Kazandı

Perşembe, Kasım 23, 2017

Boğaziçi Üniversitesi Oryantiring Takımı Türkiye Oryantiring Federasyonunun düzenlediği kademe yarışlarının 2. ayağı olan ''2.KADEME ŞEHİT DİLAY&CEM KERMAN YARIŞI'' na katıldı.

18 – 19 Kasım tarihlerinde Kırklarelinde düzenlenen yarışlara Boğaziçi Üniversitesi takımı 12 kişiyle katıldı. Yarışmanın birinci günü uzun mesafe yarışında öğrencilerimizden

Ceren Hatipoğlu

Salı, Mayıs 9, 2017

Yüzme takımı kaptanımız Ceren Hatipoğlu Denizli' de düzenlenen Üniversiteler arası yüzme şampiyonası KOÇSPORFEST FİNALLERİNDE sırtüstü kategorisinde 3. olmuştur. Kendisini kutlarız.

A.Futbol Takımı Şampiyon

Cumartesi, Nisan 29, 2017

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ A.FUTBOL TAKIMIMIZ SULTANS İLE DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ EFELER ARASINDA OYNANAN FİNAL MAÇINDA ÜNİVERSİTEMİZ  23-16 SONUÇLA GALİP GELEREK 1. LİG ŞAMPİYONU OLMUŞTUR.

TEKNİK KADROMUZU VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ !

ANTRENÖR EKİMİZ

OZAN BAYRAK