Beden Eğitimi Bölümü Haberleri

Ceren Hatipoğlu

Salı, Mayıs 9, 2017

Yüzme takımı kaptanımız Ceren Hatipoğlu Denizli' de düzenlenen Üniversiteler arası yüzme şampiyonası KOÇSPORFEST FİNALLERİNDE sırtüstü kategorisinde 3. olmuştur. Kendisini kutlarız.

A.Futbol Takımı Şampiyon

Cumartesi, Nisan 29, 2017

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ A.FUTBOL TAKIMIMIZ SULTANS İLE DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ EFELER ARASINDA OYNANAN FİNAL MAÇINDA ÜNİVERSİTEMİZ  23-16 SONUÇLA GALİP GELEREK 1. LİG ŞAMPİYONU OLMUŞTUR.

TEKNİK KADROMUZU VE ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ !

ANTRENÖR EKİMİZ

OZAN BAYRAK

EMRAH AYDIN

ABDULGANİ ATALAY

A.Futbol Takımı Finalde

Pazartesi, Nisan 24, 2017

AMERİKAN FUTBOL TAKIMIMIZ SULTANS - KOCATEPE ÜNİ.   VICTORY WOLKERS' LA YAPTIĞI YARI FİNAL MAÇINDA 21-8 GALİP GELEREK İSMİNİ FİNALE YAZDIRDI.

TAKIMIMIZI KUTLUYORUZ. FİNALDE BAŞARILAR DİLERİZ.

İZMİR'DE GERÇEKLEŞECEK FİNAL MAÇINDA BOĞAZİÇİ ÜNİ. İLE  9 EYLÜL ÜNİ. ARASINDA GERÇEKLEŞECEK.

Satranç Şampiyonası

Çarşamba, Nisan 19, 2017

7-11 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya Limak Limra Hotel’de gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Satranç Şampiyonası’nda kadın takımımız 47 üniversitenin yarıştığı turnuvada 1. ile eş puanlı olmasına rağmen averaj farkı ile 3. olmuştur. Toplamda 6 sporcu ile katıldığımız satranç şampiyonasında Endüstri Mühendisliği bölümü 1. sınıf öğrencisi Çağla Yaren Aslan ile İktisat bölümü hazırlık öğrencisi Günseli Alıç’tan oluşan kadın takımımız toplamda 13 puan toplayarak 1. ile eş puanlı bir şekilde 3. olmayı başarmıştır.

Sayfalar