Beden Eğitimi Bölümü Haberleri

A.Futbol Takımımız Grup Lideri

Pazartesi, Şubat 12, 2018

Korumalı  futbol takımımız deplasmanda ODTÜ ile yaptığı maçtan 33 -15 galip ayrılarak grup maçlarını lider olarak bitirdi. Çeyrek finalde tarihi sonradan açıklanacak olan  müsabakaya Uçaksavarda Süleyman Demirel Üniversitesini ağırlayacak. Takımımızı kutlar gelecek maçlarda başarılar dileriz.

Oryantiring Takımımız 3 Madalya Kazandı

Perşembe, Kasım 23, 2017

Boğaziçi Üniversitesi Oryantiring Takımı Türkiye Oryantiring Federasyonunun düzenlediği kademe yarışlarının 2. ayağı olan ''2.KADEME ŞEHİT DİLAY&CEM KERMAN YARIŞI'' na katıldı.

18 – 19 Kasım tarihlerinde Kırklarelinde düzenlenen yarışlara Boğaziçi Üniversitesi takımı 12 kişiyle katıldı. Yarışmanın birinci günü uzun mesafe yarışında öğrencilerimizden

Ceren Hatipoğlu

Salı, Mayıs 9, 2017

Yüzme takımı kaptanımız Ceren Hatipoğlu Denizli' de düzenlenen Üniversiteler arası yüzme şampiyonası KOÇSPORFEST FİNALLERİNDE sırtüstü kategorisinde 3. olmuştur. Kendisini kutlarız.

Sayfalar